ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"
Основно училище в град Карлово

Твоят час

Анкети:

 

 

АНКЕТНА КАРТА ЗА МНЕНИЕТО НА УЧЕНИЦИТЕ ЗА УЧАСТИЕТО ИМ В ПРОЕКТА "ТВОЯТ ЧАС"

 

АНКЕТНА КАРТА ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА УЧЕНИЦИ, УЧАСТВАЛИ В ПРОЕКТА "ТВОЯТ ЧАС"

 

АНКЕТНА КАРТА ЗА ЧЛЕН НА СЪВЕТА "ТВОЯТ ЧАС"

 

 

 

19.04.2018 г. - Учениците от група по интереси "Забавна математика" /проект "Твоят час"/ изработиха и разпространика мини справочници с геометрични формулите за 5клас необходими за успешното решаване на задачи от геометрични фигури.

Снимки

 

21.12.2017 г. - Учениците от група по интереси ИТ клуб „Знайко“/проект "Твоят час"/  представиха открит урок по компютърна графика за ученици от II клас. Учениците от 6 клас обучаваха на компютърна графика по-малки ученици от 2 клас, които изработеха  компютърни графики на теми достъпни, забавни и интересни за второкласниците. Те се почистваха горди и знаещи повече за компютърната графика показвайки със забавление и интерес на по-малките ученици. Участниците в изявата са ученици, които са активни, мотивирани и искащи да учат ИТ в училище не само в часовете но и в допълнителни часове. Гости на събитието бяха помoщник директор, учител ПИГ II –ри клас и ученици от 2 клас на  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Карлово.  Снимки

 

20.12.2017 г. - Учениците от група по интереси ИТ клуб „Любознайко“/проект "Твоят час"/  представиха oткрит урок на Paint – създаване на картичка с коледни мотиви. Те обучаваха в тайните на Paint  по-малки ученици от начален клас как да си създадат картички с коледни мотиви и се почувстваха горди и знаещи повече за компютърната графика показвайки със забавление и интерес на по-малките ученици. Гости на събитието бяха помощник директор, учители ПИГ в начален етап на  ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Карлово.  Снимки

 

 
 Съвет за обществен мониторинг

 

 Анкетни карти

 

Списък с необходимите училищни извънкласни дейности за преодоляване на обучителните затруднения.

БЕЛ - IV клас

Математика - IV клас

 

Приключи обучението по проект "Твоят час ", група Здравно образование. Учениците показаха какво са научили чрез много ролеви игри, решаване на различни казуси, заемане на позиция. Всички от групата получиха грамоти за активното си участие през годината.

 

08.06.2017 г. - Учениците от група по интереси "Забавна математика" /проект "Твоят час"/ изработиха и представиха мултимедием урок по математика с това те показаха, че уроците по математика могат да са забавни и интересни представяйки ги интерактивно. Всеки ученик получи Грамота за участие в проект „Твоят час“, клуб „Забавна математика“.

 

През месец май учениците от Клуб "Млад предприемач" чрез изложба презентираха целогодишната работата по различните теми от Програмата „Ние”, заложени по проекта Твоят час. Във връзка с последната тема „Дани и новата площадка за игра”, учениците „построиха” площадка за игра и демонстрираха умения за работа в екип. Обобщиха знанията получени в часовете. Всеки ученик получи Сертификат за участие. На събитието присъстваха ръководството на училището, представители на училищното настоятелство, сътрудник на вестник "Диалог", учители, родители, ученици.

 

През месец март учениците от Клуб "Млад предприемач" работиха по темата "Неда купува подарък". Ето как преминаха техните часове.

 

21.03.2017 г. - Групата по проект "Твоят час" - VII клас отбелязаха настъпването на пролетта. Учениците засадиха дърво - вечнозелена магнолия, като поемат задължението да се грижат за него. Всички бяха много ентусиазирани и показаа завидни "градинарски умения".

 

1.03.2017 г. - Учениците от клуб "Апликирай с мен" по проект "Твоят час" направиха изложба с мартеници. Те поздравяват всички в училище с настъпването на Баба Марта.

  

16.02.2017 г. - Открит урок с учениците от 1 А клас по проект "Твоят час". Тема: Явор в зеленчуковата градина - откриване на изложба.

 

15.02.2017 г. - Учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Карлово, които участват по проекта на МОН -  „Твоят час“ взеха участие на патронния празник на СУ „Васил Левски“  и завоюваха второ място на състезанието по волейбол.

 

Месец януари - Ето как се трудиха учениците от клуб "Млад предприемач" по проект "Твоят час".

 

23.12.2016 г. - Учениците от група по интереси "Забавна математика" /проект "Твоят час"/ изработиха и разпространика мини справочници с формулите за 7клас необходими за успешното полагане на матурите. Участниците в изявата бяха ученици, които са активни, мотивирани и искащи да учат математика не само в часовете използвайки компютърна техника.

 

Месец декември 2016 г. - Историите на учениците от клуб "Млад предприемач" по проект "Твоят час".

 

20.12.2016 г. - Учениците от група по интереси "Приятели на изкуството" по проект "Твоят час" с ръководител г-жа София Коева /I Б клас/, организираха изложба-базар "Магията на празника". Децата работиха с голямо желание. Творбите им - коледни чаши допринесоха за доброто настроение и коледния дух завладя всички. Средствата от базара ще бъдат предоставени на "Българската Коледа".

 

1.12.2016 г. - Учениците от група "Здравно образование" /проект "Твоят час"/ отбелязват "Световния ден за борба със СПИН". Те раздават на своите съученици и учители информационни материали, закачват червени панделки в знак на съпричастност към ХИВ позитивните и болните от СПИН. Марияна Копчева - ученичка от 7б клас, изготви презентация, която представи на учениците от 6-те и 7-те класове.

 

30.11.2016 г. - Учениците от клуб "Апликирай с мен" по проект "Твоят час" с ръководител г-жа Румяна Семковска, подредиха творбите си в изложбата "Даровете на есента". С нея се сбогуваха с есента, за да насочат вниманието си към предстоящия в училището благотворителен коледен базар.

 

28.11.2016 г. - Среща-разговор на Николай Бухалов - двукратен олимпийски шампион по гребане кану-каяк с клуб Родолюбие /проект "Твоят час"/ и учениците от хореографската паралелка 6 А клас.

 

17.11.2016 г. - Клуб Родолюбие към група "Краезнание" от проекта "Твоят час" посети военното поделение в града  и се запозна с професията на военните. Така учениците взеха участие в Деня на отворените врати на поделението.